Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 11. 2021. 16:43   >>  16:44

SANJAJU IZNENAĐENJE U ŽELEZNIKU

Žakelj: FMP igra moderno i agresivno, čeka nas težak posao

Košarkaši SC Derbija igraće sjutra u Beogradu protiv FMP-a utakmicu osmog kola ABA lige. Trener "studenata" Andrej Žakelj kazao je da njegova ekipa mora da energijom parira rivalu, kako bi došla u situaciju da odnese bodove iz Železnika.

“Vrlo teška utakmica u gostima gdje ove sezone ne igramo najbolje, ali nadam se da ćemo to sjutra ispraviti. FMP je ekipa koja igra vrlo agresivno i moderno i mislim da su ovako visoko na tabeli potpuno zasluženo. Odlično su vođeni, znaju šta žele u svojoj igri, tako da ako se ne budemo fizički suprotstavili i ne budemo imali energiju, čeka nas težak posao. U suprotnom mislim da možemo da pariramo i idemo u Beograd da se pokažemo u dobrom izdanju i da probamo da iznenadimo”, kazao je Žakelj.

Podgorički tim u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario je četiri trijumfa.

Ekipa iz Železnika ima pobjedu više, a ove sezone gubila je samo od Budućnost Volija i Partizana.

Utakmica u Železniku počeće u 18 sati.

Budućnost Voli i Mornar Barsko zlato mečeve osmog kola odigraće u subotu.

Budućnost Voli će u 19 ugostiti Zadar, dok će Mornar dva sata kasnije u Ljubljani igrati sa Cedevita Olimpijom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније