Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 02. 2013. 09:07   >>  09:03

NBA

VIDEO: Lebronov 35. tripl-dabl u karijeri

Noćas odigrano sedam mečeva NBA lige, a veče je obilježio Lebron Džejms tripl-dablom u pobjedi Majamija nad Filadelfijom sa 114:90.

Majami je protiv Filadelfije ostvario 10. uzastopni trijumf predvođen Lebronom Džejmsom, koji je ostvario 35. tripl-dabl u karijeri sa 16 poena, 11 asistencija i 10 skokova. 

Najefikasniji bio je njegov saigrač Dvejn Vejd, koji je uz 33 poena na meču prešao kotu od 16.000 poena u NBA karijeri koju je i počeo 2003. godine u ovom klubu. Filadelfiju je u meču održavao Holidej sa 21 poenom i po šest skokova i asistencija.

Klipersi su rutinski dobili Jutu, najviše se istakao Keron Batler sa 21 poenom. U dresu Jute najefikasniji je bio Gordon Hejvard sa 23 poena.

Atlanta i Milvoki su odigrali najdramatičniji meč, a pobedu je "Jastrebovima" doneo Al Horford poenima šest sekundi pre kraja. Horford je pobjedonosnim šutem došao do 23 poena, uz 11 skokova. U poraženom timu, Iljasova je imao 19, a skok mu je falio za dabl-dabl.

Neizvjesno je bilo i u meču Hjustona i Vašingtona, a slavili su "Vizardsi" koji su u prvom poluvremenu imali zaostatak od 20-ak poena. Presudila je mirna ruka na liniji slobodnih bacanja, najbolji je bio Bredli Bil sa 21 poenom. Hjuston se ispucavao sa 46 pokušaja za tri poena, precizni su bili 19 puta. Kontinuitet dobrih igara nastavio je Džejms Harden sa 27 poena.

Klivlend je ubjedljivom igrom u drugom poluvremenu savladao Orlando, Spejgts je ubacio 18 poena. Lider Denvera u pobjedi nad Šarlotom bio je Taj Loson sa 20 poena.

Rezultatu:

Vašington - Hjuston 105:103

Šarlot - Denver 99:113

Orlando - Klivlend 94:118

Detroit - Indijana 72:90

Filadelfija - Majami 90:114

Milvoki - Atlanta 102:103

Klipers - Juta 107:94

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније