Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R.

09. 11. 2021. 23:29 >> 23:39

DŽIKIĆ

"Da je Rid mogao da igra..."

Trener košarkaškog kluba Budućnost Voli Aleksandar Džikić kazao je nakon poraza od Venecije da je to bila utakmica na jednu loptu, koja je pripala rivalu.

Košarkaši Budućnost Volija izgubili su u Veneciji od istoimenog italijanskog kluba 72:67, u utakmici 4. kola B grupe Eurokupa.

Vili Rid je već nakon 48 sekundi morao da napsuti teren zbog povrede.

"Možda bi bilo drugačije da je Rid mogao da igra. On je veoma važan za nas. Na kraju meča igrači Venecije su ulazili i napadali nas u reketu, a to nije lako kada je Rid na terenu. Ali, tako je kako je, borili smo se, idemo dalje, imamo narednu utakmicu za nekoliko dana. Ja sam konzervativan trener, vjerujem igraču kada kaže da ne može da igra. Vili je veliki takmičar, veliki borac, siguran sam da nije mogao. Nadam se da nije nešto ozbiljno", rekao je Džikić.

To je prvi poraz podgoričkog tim ove sezone, nakon pobjeda protiv Ulma 86:79, Valensije 71:70 i Virtusa 86:82.

"Iza nas je teška utakmica. Na kraju je domaći tim igrao sa više fokusa, mi smo imali previše grešaka. Naš rival je igrao fizički izuzetno jako u drugom poluvremenu, u nekim momentima se nismo prilagodili. Bila je ovo utakmica na jednu loptu, koja je pripala rivalu", zaključio je Džikić.

"Plave" očekuje duel sa Zadrom u ABA ligi, a zatim i sa Cedevita Olimpijom u Eurokupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније