Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ R.B. ]

23. 10. 2021. 11:07   >>  11:09

MIĆOVIĆ

Očekuje nas jako zahtjevna utakmica protiv Zvezde

Pomoćni trener košarkaša Mornara Vaso Mićović rekao je danas da njegovu ekipu protiv Crvene zvezde očekuje zahtjevna utakmica i da će, prije svega, morati da odgovore na "fizičku igru" crveno-bijelih.

"Očekuje nas jako zahtjevna utakmica. Zvezda je ekipa koja igra sjajno na oba fronta. Prije svega treba da odgovorimo na njihovu fizičku igru i na tom planu smo se posebno spremali", rekao je Mićović.

Košarkaši Mornara dočekuju sjutra ekipu Crvene zvezde, u utakmici petog kola ABA lige.

Ekipa iz Bara je loše počela novu sezonu pošto je upisala sva četiri poraza, dok crveno-bijeli imaju tri pobjede i jedan poraz.

"Uprkos evidentnih kadrovskih problema koje imamo, pokušaćemo da se pripremimo na najbolji mogući način. Imamo dovoljno vremena za to, za razliku od Zvezde. Tokom utakmice tražićemo šansu da pobjedimo", rekao je pomoćni trener Mornara.

Košarkaš Mornara Nemanja Gordić rekao je da je Zvezda u ovom trenutku "sigurno favorit broj jedan u ABA ligi".

"Igraju dosta dobro i u Evroligi i u regionalnoj ligi, izuzev u Laktašima gdje su podbacili. Izgledaju jako dobro. Zna se da je njihov prepoznatljiv stil izuzetno jaka i čvrsta odbrana. Imaju jednu od najboljih odbrana u Evroligi što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i koliko nas težak zadatak očekuje", rekao je Gordić.

"Na nama je da se spremimo što je bolje moguće i da možda probamo da iskoristimo to što su u petak igrali s Albom u Evroligi. Bitno je da pružimo maksimum, a vidjećemo za kakav će rezultat protiv favorita to biti dovoljno", dodao je on.

Utakmica između Mornara i Crvene zvezde na programu je sjutra od 17.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније