Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.Č.J. [ Beta ]

16. 10. 2021. 15:13   >>  15:14

OBJAVLJENO NA SAJTU TAKMIČENJA

Brendon Dejvis MVP četvrtog kola Evrolige

Košarkaš Barselone Brendon Dejvis najkorisniji je igrač četvrtog kola Evrolige, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Barselona je sinoć poslije produžetka pobijedila Monako sa 85:81, a najzaslužniji za to bio je upravo Dejvis koji je košem dvije sekunde prije kraja svojoj ekipi donio dodatnih pet minuta.

Dejvis je utakmicu završio sa 27 poena, 10 skokova i četiri asistencije, pa je na kraju imao indeks korisnosti 38.

Valter Tavares iz Real Madrida je sa 17 poena, devet skokova i po dvije ukradene lopte i blokade u pobjedi svog tima protiv Panatinaikosa imao indeks 31, a sljedeći po učinku sa 29 indeksnih poena bio je košarkaš Albe Luk Sikma koji je u porazu od Baskonije upisao 19 poena, osam skokova i četiri asistencije.

Sa 27 poena Dejvis je ujedno i najbolji strijelac kola, njegov saigrač Nik Kalates je upisao najviše skokova (11), dok je košarkaš Zenita Džordan Lojd bio najbolji asistent ove runde sa 11 uspješnih dodavanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније