Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Željko Šoć [ Radio Crne Gore ]

14. 10. 2021. 11:06   >>  11:07

JEVTIĆ ZADOVOLJAN

Tivćani ciljaju sredinu tabele

Košarkaši Teoda sa potpuno izmijenjenim timom uveliko se pripremaju za start nove sezone u Prvoj A ligi Crne Gore. Trener Tivćana Dejan Jevtić zadovoljan je urađenim tokom pripremnog perioda i poručuje da je cilj njegove ekipe plasman u sredinu tabele, odnosno očuvanje prvoligaškog statusa.

Ljetošnji prelazni rok donio je krupne promjene u tivatskom prvoligašu koji će u nove borbe za bodove krenuti sa novim igračkim kadrom i u jakoj konkurenciji pokušati da ispuni planirano.

"Gotovo svi igrači iz prošle sezone otišli su iz našeg kluba, ekipa je pretrpjela korjenite promjene i to je bio dodatni problem oko uigravanja i pripremanja za predstojeće takmičarske obaveze, ali bićemo spremni",  ističe trener tivatskih košarkaša Dejan Jevtić.

Samo jedan igrač iz minule sezone braniće boje Tivćana u novom prvenstvu.

"Plejmejker Bulatović jedini je tu, ostali su promijenili klupske boje. Doveli smo centre Jeknića i Cebalovića, krilnog igrača iz Sutjeske Boškovića, iz Bara je pristigao Kostić a za poziciju pleja računamo i na domaćeg igrača Krivokapića. Odigrali smo dosad četiri kontrolne utakmice. Pobijedili smo dubrovački Jug, izgubili od Širokog Brijega, savladali Sutomore a od Podgorice smo poraženi sa poenom razlike”, kazao je trener košarkaša Teoda Dejan Jevtić.

Smatra da ima još prostora za napredak igre.

”U ponedjeljak 18.oktobra na domaćem parketu u dvorani Župa u 18 sati u prijateljskom meču ugostićemo novog člana Prve A lige ekipu Milenijuma. Smatram da ćemo u novoj sezoni sa Ligom od 10 klubova ostvariti cilj a to je plasman u sredinu tabele, odnosno očuvanje prvoligaškog statusa”, kazao je on.

Biće naporna i teška sezona, a favoriti za najviši plasman, kaže Jevtić, već se znaju.

“ABA drugoligaši SC Derbi, Podgorica, Sutjeska i Lovćen su kandidati za vrh tabele, tu je i Jedinstvo a nama predstoji ta borbe za sredinu tabele sa Primorjem, Ibrom, Danilovgradom i Milenijumom",kazao je trener košarkaša Teoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније