Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 09. 2021. 15:10 >> 15:09

KONTROLNA UTAKMICA

Košarkaši Podgorice za poen nadvisili Teodo

Ekipa Podgorice je nakon boravka u Srbiji nastavila sa odigravanjem kontrolnih utakmica i uigravanjem tima za predstojeću sezonu. Izabranici trenera Nebojše Bogavca u uzbudljivom prijateljskom duelu savladali Teodo sa 67:66. Cilj podmlađenog sastava je očuvanje statusa u ABA 2 ligi.

Sa puno izmijenjenim sastavom i novim kormilarom Stručnog štaba Nebojšom Bogavcem Podgorica privodi kraju pripreme za start nove takmičarske sezone. U Bemaks Areni odigran je zanimljiv i uzbudljiv meč sa tivatskim Teodom u kojem je na kraju tijesna pobjeda 67:66 pripala domaćinima.

"Bila je to utakmica u kojoj su se rivali konstatntno smjenjivali u vodjstvu a mi smo do pobjede došli u posljednjim sekundama. Teodo je trojkom Boškovića poveo tridesetak sekundi prije kraja a pobjedu nam je donio Kovačević sa dva uspješna slobodna bacanja u posljednjim trenucima. Tri igrača našeg tima ubacila su po 12 poena Čarapić, Paunović i Langović a po 8 su dali Bulajić i Kovačević. Bilo je jako neizvjesno, ima još prostora da unaprijedimo našu igru. U petak 1. oktobra odigraćemo na Cetinju od 19 sati prijateljski meč sa Lovćenom i to će biti nova prilika da svi zdravi i spremni igrači potvrde da su dobro odradili pripreme za takmičarske obaveze koje nas očekuju", kazao je prvi stručnjak KK Podgorica Nebojša Bogavac.

Tim nekadašnjeg reprezentativca sem u ABA 2 ligi igraće i u Prvoj A crnogorskoj ligi.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније