Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 12. 2013. 08:52 >> 08:56
1

ABA LIGA

Budućnost želi pobjedu u Laktašima

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Laktašima protiv Igokee utakmicu desetog kola ABA lige.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila šest pobjeda i ima jednu više od večerašnjeg rivala.

Prošle sezone obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima. Budućnost je u Podgorici slavila 76:71, dok je u Laktašima bilo 70:61 za Igokeu.

Trener "plavih" Igor Jovović kazao je da će njegova ekipa ući u meč sa ogromnom željom za pobjedom, ali upozorava da je Igokea tim kojeg treba poštovati.

"Igokea je imala problema na startu sezone, angažovali su neke nove igrače i sigurno da u posljednje vrijeme igraju veoma dobro. U njihovoj igri se ističu Nemanja Gordić i igrač koga su naknadno angažovali Montez Gipson, uz okosnicu ekipe koja je prošlu sezonu regionalni dio završila na prvom mjestu - Branko Jorović, Milan Dozet, Siniša Štemberger. Mi smo u dobrom raspoloženju, pripremili smo detaljno meč i ono što mogu da obećam jeste da ćemo maksimalno angažovano ući u utakmicu sa željom da slavimo. Spoljna linije Igokee je motor tima, igraju dosta „pik en rol“ sa indivindualnim kreacijama", kazao je Jovović.

Čedomir Vitkovac priželjkuje da u Laktašima on i saigrači nastave sa pobjedama.

"Poslije pobjede nad Solnokom imamo lijepu priliku da i u Laktašima napravimo dobar rezultat. Igokea je napadački orjentisana, ima nekoliko igrača koji imaju puno poena u svojim rukama, pa moramo igrati agresivno i čvrsto u odbrani i da ih na taj način neutrališemo i dođemo do prilike da ih dobijemo. Spremni smo i orni da odigramo dobar meč i da slavimo", rekao je krilni centar Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније