Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 11. 2013. 12:10 >> 12:10

"LAKŠI" ZA 50.000

Džejson Kid kažnjen zbog svog trika

Na meču protiv LA Lejkersa, trener Bruklin Netsa Džejson Kid na veoma dosjetljiv način obezbijedio je tajm-aut svojoj ekipi, ali to se nije svidjelo rukovodstvu NBA lige, tako da legendarni plejmejker mora da plati kaznu u iznosu od čak 50.000 dolara.

Name, osam sekundi prije kraja susreta, pri razultatu 96:94 za Lejkerse, Kid se namjerno sudario sa jednim svojim igračem i tako prosuo sok po parketu, znajući da će mu to obezbijediti nešto vremena da posavjetuje svoje igrače.

Netsi nijesu u tom momentu imali pravio na tajm-aut, pa je Kid čišćenje parketa htio da iskoristi za posljednje instrukcije.

Iako je taj njegov potez nasmijao mnoge, disciplinska komisija NBA lige sa ogromnom kaznom stavila je do znanja šta misli o takvim i sličnim potezima.

Na osnovu snimka, utvrđeno je da je Kid svom košarkašu rekao da ga udari i zbog toga je ustvari i kažnjen.

Kidov pomoćnik imao je taman vremena da nacrta posljednji napad, ali to nije pomoglo ekipi Bruklina, koja je na kraju ipak poražena od Lejkersa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније