Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ P.R. ]

24. 08. 2021. 22:42 >> 22:56

DŽIKIĆ

"Daleko smo od kolektivnog treninga"

Tim se praktično prvi put okupio 22. avgusta, međutim, nažalost nijesmo svi u stroju, još uvijek smo daleko od kolektivnog treninga, rekao je trener košarkaša Budućnost Volija Aleksandar Džikić.

Džikić je kazao da je prvi dio pripremnog perioda "diktiran" učešćem naših prvotimaca u akcijama svojih nacionalnih timova (Kobs, Popović, Z. Nikolić, D. Nikolić, Drobnjak, Barović za Crnu Goru, Vajli za Makedoniju) i činjenicom da su u periodu od 12. do 18. avgusta imali četiri utakmice u nedjelju dana.

"Osnovni cilj u ovom periodu je približavanje nivoa spremnosti te grupe 'reprezentativaca', koji su u takmičarskoj formi i nivoa ostalih prvotimaca (Micov, Sili, Jagodić-Kuridža, Atić, Šehović) koji tek započinju sa radom. I to je zaista veliki izazov za sve nas u klubu", rekao je Džikić.

Džikić ističe da se tim praktično prvi put okupio 22. avgusta.

"Međutim, nažalost nijesmo svi u stroju, još uvijek smo daleko od kolektivnog treninga. Zoran Nikolić je već tri nedelje van treninga zbog korona virusa i pitanje je kada će se priključiti radu. Situacija sa Wajlijem je takođe nepovoljna, on se iz Skopja vratio sa povredom aduktora, sa velikim i bolnim otokom, što je usporilo i proces dijagnostikovanja i proces oporavka. Čekamo da stignu rezultati MRI pregleda i tada ćemo znati šta i kako dalje. Na sve to, Sili ima probleme sa stomačnim virusom, a nekoliko igrača i reakcije na promjenu podloge, pošto smo iz 'Morače' morali da pređemo u Univerzitsku salu, zbog prvenstva u futsalu", dodao je Džikić.

Džikić navodi da su naoružani strpljenjem i dobrom voljom, dodajući da se u hodu prilagođavaju neplaniranome.

"Šta je tu je! I na kraju bih se zahvalio momcima koji su prihvatili da treniraju sa nama, i omogućili nam da radimo i sačekamo kompletiranje ekipe", zaključio je Džikić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније