Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 11. 2013. 13:04   >>  13:06

INDEKS 32

Dragičević MVP 6. kola Evrolige

Nekadašnji igrač Budućnosti i reprezentativac Crne Gore, Vladimir Dragičević proglašen je za najkorisnijeg igrača šestog kola preliminarne faze takmičenja u Evroligi poljske Zelene Gore.

Dragičević je dabl-dabl učinkom na gostovanju Bajernu iz Minhena pogurao Zelenu Goru ka drugoj pobjedi u grupi "C", čime je poljska ekipa povratila šanse da se nađe u TOP 16 fazi.

Naš reprezentativac iz redova poljske ekipe proveo je 29 minuta na terenu, a za to vrijeme je postigao 19 poena (5/6 sa penala i 7/11 za dva) i ostvario 11 skokova (2 ofanzivna i 9 defanzivnih) za indeks korisnosti 32.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније