Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 06. 2021. 11:21 >> 11:23

TOKOM VIKENDA

Jubilarni 30. 3x3 Montenegro turnir

"3x3 Montenegro", u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Podgorice, ovog vikenda, sa događajem "Podgorica Open 2K21", počinje sa novom, petom sezonom.

Prva stanica 3x3 Admiral karavana je Trg Svetog Petra u Glavnom gradu, a događaj će trajati tri dana, od petka do nedjelje.

"U petak, sa početkom u 18h, na programu su otvoreni košarkaški treninzi za dječake i djevojčice, a subota (od 16h) i nedjelja (od 16:30h) je rezervisana za seniorski turnir. Seniorski turnir je 'Open' kategorije, što znači da mogu učestvovati svi basketaši stariji od 18 godina (2003. godište i stariji). Pored novčanih nagrada, najbolje ekipe sa turnira će izboriti i mjesto na finalnom turniru koji će se održati sredinom septembra", objašnjavaju organizatori.

Ekupe se mogu prijaviti putem 3x3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u.

Pored otvorenih treninga za najmlađe i seniorskog turnira, na programu će biti i revijalni mečevi, takmičenja za publiku i aktivacije za najmlađe, a za dobru atmosferu biće zaduženi i voditelj programa i DJ.

Turnir će se prenositi uživo na 3x3 Montenegro YouTube kanalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније