Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 11. 2013. 21:15   >>  21:15

EVROLIGA

Olimpijakos i Fener, šest od šest

Perfektan učinak poslije 6. Kola Evrolige imaju prvak Evrope Olimijakos i Fenerbahče. Grčki tim je slavio na gostovanju Unikahi 82:74, dok je četa Željka Obradovića rutinski izašla na kraj sa Budiveljnikom 84:68.

Atinjani su novu pobjedu obezbijedili odličnom igrom u posljednjoj dionici koju su dobili 20:9.

Najefikasniji na meču bio je  Spanulis sa 21 poenom, Met Lojeski je ubacio19, a Danston 13 poena. Za domaći tim, koji sada ima skor 2-4, po 11 poena dali su Hetšajmer i Kaner- Medli, a po 10 su upisali Kalovej i Suares

Fenerbahče  je bez mnogo problema savladao ukrajinski Budivljenik koji je na startu takmičenja bio blizu iznenađenja.

Ovoga puta turski sastav je odigrao još čvršće i na vrijeme napravio razliku. Fener je tako ostao lider grupe "A" sa dvije pobede više od Barselone i CSKA iz Moskve.

Bojan Bogdanović je predvodio Fenerbahče sa 20 poena, a pratili su ga Luka Žorić sa 15 i Gasper Vidmar sa 12 poena.

U poraženom sastavu Šalenga je postigao 16 poena a dvocifren učinak imali su još Minar (14p), Strelnieks (11p) i Samers (10p).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније