Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 06. 2021. 14:12 >> 14:13
1

PROBLEMI NA EP

Košarkašice u Valensiji, prtljag u Frankfurtu

Crnogorske košarkašice doputovale su u Valensiju, gdje od 17. juna učestvuju na Evropskom prvenstvu, ali su se već po dolasku susrele sa problemima.

Prtljag kompletne ekspedicije naime, zagubljen je na letu iz Tirane, tokom presijedanja u Frankfurtu, pa su igračice bez neophodne opreme onemogućene da večeras odrade planirani prvi trening u dvorani.

Po dolasku u Španiju svi članovi ekspedicije koji prethodno nisu vakcinisani, morali su da urade novi PCR test na Kovid-19, a rezultate će morati da sačekaju u karantinu u hotelskim sobama do večeras.

Izabranice Jelene Škerović prvi meč na šampionatu igraju u četvrtak protiv Grčke, a potom se sastaju sa Italijom i Srbijom. Pobjednik grupe ide direktno u četvrtfinale, drugoplasirana i trećeplasirana selekcija nastaviće takmičenje u osmini finala.

RTCG je obezbijedila prenose svih utakmica naše selekcije sa Eurobasketa.

Marko Jaćimović, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније