Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 06. 2021. 22:26 >> 22:33
1

PAVIĆEVIĆ

"Sramota za crnogorsku košarku"

Trener Mornara Mihailo Pavićević razočaran je načinom na koji je suđena utakmica između Mornara i Budućnosti. Kazao je da je to sramota za crnogorsku košarku. Ipak, čestitao je ekipi Budućnosti i svojim mladim igračima koji su dobili priliku da se večeras pokažu.

Pavićević je za RTCG kazao da mu je najžalosnije što je Vranješ povrijeđen.

On nije zaslužio da ovako završi sezonu, ali to je sport. Nadamo se da če se što je prije moguće. Želio bih da čestitam svojim igračima. To su mladi momci koji su odigrali hrabro. Ako progovorim, biću kažnjen, ali ovo više nema smisla i veze sa sportom i oni koji su zaduženi za ovo trebali bi da reaguju”, kazao je on.

Pavićević je ljut jer su sudije riješile meč, i samo oni nisu vidjeli faul Amedea dela Valea nad Markom Jeremićem 46 sekundi prije kraja, pri rezultatu 73:75.

“Prije dvije godine Savez osudi za čistu krađu i priznade da je ukradena pobjeda Mornaru od strane sudije Vojinovića, oni ga nagrade da ove godine ponovo sudi i sada će da nagrade i ovog Rutešića. Čemu to vodi? Ovo vodi da djeca požele da igraju košarku? Ovo je sramota za crnogorsku košarku da pored takvih sudija oni pošalju... Bolje da ništa ne pričam”, kazao je on.

Još jednom je čestitao Budućnosti.

“Ipak, najbitnija je košarka. Čestitam ekipi budućnosti na pobjedi. Oni su i prije bili favoriti za šampiona”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније