Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 05. 2021. 18:01 >> 18:05

PEKOVIĆ PORUČIO

Bez mladih igrača nema ni budućnosti košarke

Novi predsjedni Košarkaškog saveza Crne Gore Nikola Peković kazao je da će mu stvaranje igrača biti prioritet.

"Velika mi je čast i obaveza, hvala svima koji su me podržali. Nadam se da ću opravdati povjerenje. Maksimalno savjesno ću raditi posao koji je preda mnom. Imamo dosta obaveza, mnogo takmičenja, biće dosta raznih pitanja i trudiću se, sa svojim timom, da što bolje odgovorimo na sve zahtjeve“, rekao je Peković.

Nekadašnji NBA as najavio je da će posjetiti sve klubove.

"Već krajem sedmice idemo po opštinama, da obavimo razgovore sa svima sa kojima budemo mogli. Poslati su dopisi klubovima, sve mora da se obiđe i sagleda, jer bez mladih igrača nema ni budućnosti košarke. Imamo već dosta igrača i A selekcije koji su na zalasku karijere, moraće neki novi klinci da dođu“, izjavio je Peković.

Kazao je i da bi u našim klubovima trebalo da bude manje stranaca.

"Sigurno je da ne možemo da uskratimo klubovima koji se bore za medalje da dovode strance, ali svako voli da ima što više naših igrača. Imamo dosta timova u ABA 2 ligi, Prva liga nikad nije bila ovako jaka i mislim da ima dosta mjesta za napredak. Trudićemo se da to što više poboljšamo“, naglasio je Peković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније