Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 05. 2021. 21:39   >>  21:40

KUP CRNE GORE

U četvrtak zaostali duel četvrtfinala

Ko će biti posljednji četvrti učesnik finalnog turnira Kupa Crne Gore za košarkaše znaće se u četvrtak 20. maja nakon završetka zaostalog susreta Mornara i Studentskog centra, koji će se sastati u Podgorici u 20 sati u sali Kuće košarke. Apsolutni favoriti su Barani.

Tri učesnika zavšrnice najmasovnijeg takmičenja već su poznata. Budućnost Voli je do finalnog turnira došla pobjedom protiv Primorja,Lovćen je u četvrtfinalu eliminisao ekipu Podgorice a Sutjeska je bila bolja od Zete.

Iako će biti gosti košarkaši Mornara biće apsolutni favoriti protiv novog ABA ligaša. Iskustvo ali i kvalitet na strani su barskog tima, dok će puleni trenera Nenada Trajkovića sigurno dati maksimum da pruže što jači otpor.

U Košarkaškom savezu Crne Gore još nijesu odredili termine za mečeve finalnog turnira, jer se čeka okončanje finalne serije plej-ofa ABA lige izmedju Crvene zvezde i Budućnosti.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније