Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

13. 04. 2021. 17:32 >> 17:32

MILOJEVIĆ PORUČIO

Igokea neugodna ekipa, ali vjerujem u pobjedu

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici protiv Igokee odgođenu utakmicu šestog kola ABA lige. Trener Budućnosti Dejan Milojević, kazao je da je njegov tim u dobroj formi i da vjeruje da kadar da pobijedi neugodnu ekipu Igokee.

Budućnost je prvi međusobni duel u Laktašima dobila 87:82.

Podgorički tim sa 20 pobjeda i tri poraza je lider regionalnog takmičenja i za ostanak na toj poziciji neophodne su mu pobjede u posljednja dva meča.

Predstavnik Bosne i Hercegovine je najprijatnije iznenađenje ove sezone i bori se za plasman u plej-of.

"Igramo protiv najprijatnijeg iznenađenja u ABA ligi. Moj prijatelj Dragan Bajić radi sjajan posao. Do utakmice sa Zvezdom, Igokea je bila u trci za prvo mjesto, što je najbolji pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Mi smo u odličnoj formi, igramo jako dobro. Očekujem da damo sve od sebe i vjerujem da smo kadri da pobijedimo neugodnu ekipu Igokee”, rekao je Milojević.

Prema riječima repezentativnog beka, Nikole Ivanovića, Budućnost ulazi u period sezone gdje je svaka utakmica ključna i u svakom meču je pobjeda imperativ.

"Takva će biti i utakmica sa Igokeom. Prije nekoliko dana odigrali su vrhunski meč protiv Crvene zvezde. Još nisu osigurali plej-of i sigurno će tražiti šansu protiv nas. Imaju dosta kvalitetnih igrača, teško je igrati protiv njih. Sigurno će željeti da nas uspore. Međutim, bliži se završnica, mnogo smo radili za prvu poziciju i želimo da je zadržimo”, kazao je Ivanović.

Duel u dvorani Morača počeće u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније