Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 04. 2021. 11:05 >> 11:08

PREKINUTA MINI SERIJA ČIKAGA

Vučević i Lavin bez podrške saigrača

Košarkaši Čikaga izgubili su prošle noći od Atlante 120:108 i tako prekinuli niz od tri uzastopna trijumfa u NBA ligi.

Nikola Vučević je bio odličan sa 25 poena i deset skokova, ali meču su obilježeli Tre Jang i Zek Lavin.

Jang je za pobjednički tim postigao 42 poena, dok Čikagu nije pomogao ni rekord karijere Lavina koji je ubacio 50 poena.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je pobjedi Atlante doprinio sa deset poena, četiri skoka i dvije asistencije.

Bulsi su igrali sjajno u prvom poluvremenu, vodili 66:53, a onda u nastavku potpuno stali.

Hoksi su odigrali odličnu treću četvrtinu kako bi nadoknadili veliki zaostatak, a u četvrtoj su krenuli sa vođstvom 86:84. Uz Janga odlično su igrali Klint Kapela i Danilo Galinari koji su dokrajčili umorne Bulse.

Košarkaši Denvera pobijedili su na svom terenu ekipu San Antonija sa 121:119 i tako upisali osmi uzastopni trijumf.

Denver je do pobijede vodio srpski centar Nikola Jokić koji je upisao 54. tripl-dabl u karijeri. On je utakmicu završio sa 26 poena, 14 asistencija i 13 skokova.

Najbolje su ga pratili Majkl Porter sa 22 i Monte Moris sa 21 poenom, dok su u redovima San Antonija najbolji bili Derik Vajt sa 25 poena i Demar Derozan sa 24 poena i 12 asistencija.

Košarkaši Bostona pobijedili su poslije produžetka Minesotu sa 145:136 zahvaljujući sjajnoj partiji Džejsona Tejtuma koji je postigao rekordna 53 poena. Najbolje su ga pratili Džejlen Braun sa 26 i Markus Smart sa 24 poena, dok je u redovima Minesote najefikasniji bio Karl Entoni Tauns sa 30 poena i 12 skokova.

Los Anđeles Klipersi su upisali četvrtu pobjedu u nizu pošto su bili bolji od Hjustona sa 126:109 uz 31 poen Kavaja Lenarda i 26 Redžija Džeksona, Šarlot je pobijedio Milvoki sa 127:119, dok je Vašington pobijedio Golden stejt sa 110:107.

Njujork je poslije produžetka slavio protiv Memfisa sa 133:129, Indijana je bila bolja od Orlanda sa 111:106, dok je Nju Orleans pobijedio Filadelfiju sa 101:94.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније