Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 04. 2021. 23:32 >> 23:35

KRAJ ZA BASKONIJU

Dubljević i Valensija ostali u igri za TOP 8

Košarkaši Valensije pobijedili su večeras na svom terenu Baskoniju sa 86:81 (25:21, 14:23, 21:15, 26:22), u meču poslednjeg 34. kola Evrolige.

Crnogorski as Bojan Dubljević je postigao poene odluke na samom kraju kojima je potvrdio pobjedu.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Derik Vilijams sa 16 poena uz po četiri skoka i asistencije, Klemen Prepelič je postigao 14 poena uz četiri asistencije, dok je Majk Tobi dodao 13 poena uz sedam skokova.

Dubljević je meč završio sa 11 poena, sedam skokova i pet assistencija.

U ekipi Baskonije, koju predvod naš Duško Ivanović, najbolji učinak imao je Pierija Henri sa 19 poena, sedam asistencija i tri skoka, Rokas Gidraitis je dodao 17 poena, a Akile Polonara je postigao 16 poena uz šest skokova.

Valensiji je za prolaz u TOP 8 fazu Evrolige potrebno da Zenit izgubi jednu od dvije preostale utakmice, dok je Baskonija završila ovosezonsko učešće u takmičenju.

Na tabeli Evrolige Valensija je osma sa 19 pobjeda i 15 poraza, dok je Baskonija na 10. mjestu sa 18 pobeda i 16 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније