Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

08. 04. 2021. 21:59 >> 22:06

NA PRETPOSLJEDNJEM MJESTU

Zvezda ubjedljivim porazom završila sezonu u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od Albe sa 58:81 (22:24, 8:25, 16:17, 12:15), u posljednjem 34. kolu Evrolige.

Zvezda je ovosezonsko učešće u Evroligi završila na pretposljednjoj 17. poziciji sa skorom od 10 pobjeda i 24 poraza.

Crveno-bijeli su u večerašnjem duelu jedino u prvoj dionici uspjeli da održe rezultatski priključak. Već u drugoj četvrtini Alba je zaigrala mnogo bolje i na poluvrijeme otišla sa 19 poena prednosti. Do kraja meča Zvezda nije uspjela da smanji zaostatak pa je meč završen sa maksimalnih 23 poena prednosti za Albu.

Jedini dvocifreni kod Zvezde bili su Marko Simonović sa 12 i Džordan Lojd sa 10 koševa.

Najefikasniji kod Albe bio je Pejton Siva sa 17 poena, a pratili su ga Simone Fontekio sa 13 i Markus Erikson sa 12 koševa.

Alba je zauzela 16. mjesto sa skorom od 12 pobjeda i 22 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније