Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 04. 2021. 16:43 >> 16:43

"PLAVI" BEZ PRAVA NA PORAZ

Milojević: Cedevita Olimpija jedan od najboljih timova u ligi

Košarkaši Budućnost Volija sjutra dočekuju Cedevita Olimpiju u zaostalom meču 18. kola ABA lige. Trener Podgoričana Dejan Milojević istakao je da između dva tima nema tajni.

Budućnost praktično nema pravo na poraz, ako želi prvo mjesto na kraju regularnog dijela.

"Čeka nas težak meč, Cedevita Olimpija je jedan od najboljih timova u ligi. Poznajemo se dobro, igrali smo nekoliko mečeva ove sezone. Da bismo pobijedili i zadržali prvo mjesto moramo da odigramo jednu sjajnu utakmicu. Samo tako možemo da ih pobijedimo", kazao je trener Budućnosti, Dejan Milojević.

"Plavi" će biti jači za Fedora Žugića, koji se oporavio od povrede zgloba.

"Srećan sam što sam konačno počeo da treniram sa ekipom. I dalje se spremam za utakmice - nadam se da ću koliko-toliko uspjeti da pomognem timu. Biće teška utakmica, očekujem pobjedu. Radi se o sjajnoj ekipi. Trče dobro u tranziciji, imaju dobru bekovsku liniju. Ako želimo da pobijedimo, moramo da zaustavimo njihovu tranziciju, pritiskamo bekove i zaustavimo šut za tri poena", kazao je Žugić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније