Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 11. 2013. 22:44   >>  22:47

PREKINUT MEČ

Košarkaš Jedinstva zaradio sedam kopči

Večeras je u sali "Venom" trebalo da bude odigran meč osmine finala Kupa između Zete i Jedinstva. Međutim meč je prekinut nakon dva minuta igre pri vođstvu domaćeg tima od 4:3.

Mladi Ognjen Krgović (95. godište) iz bjelopoljskog tima je prilikom ulaza, u gužvi pod košem Zete, pri kontaktu sa protivničkim igračem izgubio kontrolu i glavom udario u metalnu konstrukciju koša, nakon čega je preko pet minuta ostao da leži na zemlji bez svijesti.

Kada mu se svijest povratila, zaustavljeno mu je obilno krvarenje, nakon čega je na svojim nogama, uz pomoć dva saigrača izašao iz sale, odakle je prebačen u bolnicu na dodatna ispitivanja.

Dok mu je ukazivana pomoć, još jedna osoba iz publike, vidno potresena, takođe je pala u nesvijest, ali je brzo došla sebi.

Krgović je nakon pregleda pušten iz bolnice sa sedam kopči na glavi.

Konstrukcija u koju je Krgović udario nije bila obložena zaštitnom gumom, već je na nju samo bila prislonjena strunjača. Pitanje koje se javlja spontano nakon ovog nemilog događaja: Šta treba uraditi kako bi se izbjegle ovakve situacije na crnogorskim terenima?

 

(tekt i foto: kosarka.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније