Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 03. 2021. 21:35 >> 21:39

RADUJE SE SARADNJI SA LAVINOM

Vučević: Teško mi je pao odlazak iz Orlanda

Nikola Vučević će večeras debitovati u dresu Čikago Bulsa na gostovanju San Antoniju. Istakao je da mu je teško pao odlazak iz Orlanda, te da je kao dječak navijao za Čikago.

"Navijao sam za Bulse zbog Majkla Džordana. Teško mi je pao odlazak Iz Orlanda, proveo sam tamo divne godine. Došao sam kao dječak, odlazim kao čovjek. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, rastanak od njih je bio najteži", kazao je Vučević po dolasku u Čikago.

U Čikagu bi trebalo da čini sjajan tandem sa Zekom Lavinom.

"Kada imate dva igrača visoke klase i igrače sa visokim košarkaškim IQ, igrače koji znaju kako se igra košarka i kako se igra na pobjedu, mislim da nije potrebno mnogo vremena da pronađemo hemiju. Mislim da ćemo se sjajno dopunjavati. Radujem se što ću igrati sa njim", rekao je Vučević.

Bitnu ulogu u njegovom dolasku u Čikago odigrao je Arturas Karnišovas, generalni menadžer.

"Znamo se dugo. Sreli smo se još prije 10 godina, kada sam bio u procesu za draft. Bio je skaut Hjustona. Izveo me i na večeru. Nije baš da je ovaj trejd došao niotkud", kazao je Vučević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније