Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 03. 2021. 21:01   >>  21:10

MILOJEVIĆ NE OČAJAVA

"Kada smo pobijedili jednom, možemo i drugi put"

Košarkaši Budućnosti nisu iskoristili meč loptu za plasman u polufinale Eurokupa. U revanšu, koji je odigran u Ljubljani, Monako je slavio sa 74:64, pa sada slijedi majstorica u Monte Karlu, koja je na programu 31. marta.

Budućnost je bila na željenom nivou kada je odbrana u pitanju, ali je u napadu napravila isuviše mnogo grešaka. Imala je 11 izgubljenih lopti, a procenat realizacije jedva preko 30 odsto.

"Bili smo loši u napadu, promašili smo mnogo zicera. Imali smo šansu u posljednjoj četvrtini, ali smo i tada promašili neke otvorene šuteve i zicere koje ne bi trebalo. Rival je imao i 20 skokova u napadu, to je previše. Monako je zasluženo slavio, čestitam mom prijatelju Zvezdanu Mitroviću. Poslije prve utakmice sam rekao da nije gotovo, da je samo 1:0. Nije gotovo ni sada kada je 1:1... Kada smo mogli da pobijedimo jednom, možemo i drugi put", rekao je trener "plavih" Dejan Milojević.

Njegovi izabranici nemaju vremena za odmor jer ih već 28. marta očekuje derbi ABA lige protiv Mornara, a tri dana kasnije novi okršaj sa Monakom, ovoga puta u Monte Karlu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније