Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 03. 2021. 17:52 >> 17:54

"GO BULLS"

Vučević se oprostio od Orlanda, zadužiće devetku u Čikagu

Nikola Vučević oprostio se od Orlanda, kluba u kojem je postao Ol star igrač i sa kojim je dva puta stigao do plej-ofa. Emotivnim pismom crnogorski reprezentativac je potvrdio da će karijeru nastaviti u Čikagu.

"Izuzetno mi je teško dok ovog pišem…Ne znam gde da počnem, ali gradu koji me je prihvatio kao dječaka i u kome sam postao čovek želim da kažem hvala. Orlando će uvijek biti posebno mjesto u mom srcu. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, stekao poseban odnos i to će mi najviše nedostajati. Svim mojim saigračima i trenerima sa kojima sam sarađivao u Orlandu, želim da se zahvalim što su mi pomogli da postanem igrač kakav sam danas.

Hvala vam što ste prihvatili mene i moju porodicu, pomogli mi da ostvarim snove. Navijači Orlanda, hvala vam što ste me uvek podržavali. Uvijek ste mi pokazivali ljubav i uvijek ću vas voljeti zbog toga.

Došlo je vrijeme za novu stranicu u mom životu. Radujem se što ću se pridružiti Čikagu i biti dio velike i posebne organizacije. Go Bulls", napisao je Nikola Vučević.

Nikola Vučević je posljednjeg dana za razmjenu igrača, proslijeđen u Čikago poslije devet godina u Orlandu.

 

Čikago Bulsi su objavili da će Vučević nositi broj 9 na dresu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније