Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

08. 03. 2021. 12:14 >> 12:15

NAKON SEZONE

Lenard želi na Olimpijske igre

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard rekao je da jedva čeka da debituje na Olimpijskim igrama, čak iako to znači da uopšte neće imati odmora poslije NBA sezone.

Ako Klipersi odu daleko i bore se za titulu u NBA ligi, Lenard i njegov saigrač Pol Džordž, koji se nalaze na širem spisku od 44 igrača, imali bi malo ili nimalo vremena za odmor prije početka olimpijskog košarkaškog turnira.

"Moj plan u ovom trenutku je da igram na Olimpijskim igrama i to ne zavisi od rezultata Klipersa", rekao je Lenard.

Klipersi su jedni od glavnih pretendenata na titulu, a NBA finale bi moglo da se završi 22. jula ako se bude igralo sedam utakmica, dok je ceremonija otvaranja Olimpijskih igara zakazana za 23. jul.

Sjedinjene Američke Države će prvu utakmicu u Tokiju igrati 25. jula protiv Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније