Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 03. 2021. 20:47 >> 20:47

VUČEVIĆ O OL STARU

Ponosan sam što ću još jednom igrati sa najboljima

Nikola Vučević će večeras drugi put u karijeri nastupiti na ol-star meču. Naš as je istakao da je ponosan što se još jednom našao među 24 najbolja igrača današnjice.

"Veoma sam ponosan da ću jednog dana kada završim karijeru moći da kažem mojoj djeci - igrao sam na ol staru, igrao sam sa Novickim, Lebronom, Vejdom.... sa najboljima. Velika je čast da predstavljam svoju zemlju na najvećoj, posebno malu zemlju kao što je Crna Gora. Počastvovan sam što sam prvi igrač i Crne Gore koji je došao do ol-stara", kazao je Vučević u razgovoru sa novinarima.

Pored njega, u Atlanti će biti jošdva predstavnika jugoslovenske škoele- Nikola Jokić i Luka Dončić.

"Sjajno je da toliko igrača sa naših prostora igra na ovom nivou. Jokić i Donćić su kandidati za MVP-ja, oni su sigurno među 10 najboljih igrača lige, ja sam na ol-staru. Tu su Bojan i Bogdan Bogdanović, Goran Dragić... Mi smo predstavnici jugoslovenske škole, imamo tehničke kvalitete, nadoknađujemo tako neke fizičke razlike u odnosu na ostale... Takođe, mi dajemo motiv mladim momcima iz naših zemalja da rade, da vjeruju da mogu da dođu do ovog novoa. Veoma smo ponosni zbog toga i trudimo se da predstavljamo svoje zemlje na najljepši način", istakao je Vučević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније