Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 03. 2021. 10:20 >> 10:21

MEČ LOPTA PROTIV CEDEVITA OLIMPIJE

Milojević: Ostvarili smo cilj, to je jedino bitno

Košarkaši Budućnosti pobijedili su poslije drame Burg u Francuskoj sa 92:89, pa su stigli do meč lopte za plasman u četvrtfinale Eurokupa. Da bi stigli do cilja, izabranici Dejana Milojevića moraju 9. marta na svom parketu da pobijede Cedevita Olimpiju sa više od tri poena razlike.

„Znali smo da nas očekuje težak posao protiv Burga, bez obzira na činjenicu da naš rival nije bio u kompletnom sastavu. Pritisak je bio veliki, imali smo veliko breme na leđima. S druge strane, Burg je igrao rasterećeno, brzo i hrabro. Odbrana je bila daleko od željenog nivoa. Dozvolili smo mnogo lakih poena, mnogo otvorenih pozicija za šut, mnogo ofanzivnih skokova. Napravili smo i mnogo grešaka u napadu, ali smo ogromnom energijom i željom, uspjeli da stignemo do pobjede“, naglasio je Dejan Milojević poslije meča i nastavio:

„Pobjeda je jedino bitna. Prikazana partija će biti zaboravljena jako brzo, jer se obaveze smjenjuju kao na filmskoj traci. Imamo meč odluke za plasman u četvrtfinale Eurokupa. Kristalno je jasno da ćemo protiv Cedevita Olimpije morati da odigramo daleko bolje u oba pravca“.

Izabranici Dejana Milojevića se sada okreću duelu sa Zadrom koji je na programu 6. marta u Podgorici, a tri dana kasnije slijedi meč odluke za plasman u četvrtfinale Evrokupa protiv Cedevita Olimpije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније