Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 03. 2021. 08:19 >> 08:20

NOVI PORAZ ORLANDA

Vučević nastavio s dobrim partijama, Harden inspirisan u Hjustonu

Košarkaši Orlanda poraženi su na svom terenu nakon dramatičnog finiša od Atlante 112:115.

Nikola Vučević je odigrao još jednu odličnu partiju. Bio je najefikasniji u timu sa Floride pošto je meč završio sa 29 poena uz devet skokova i tri asistencije, za 36 minuta na parketu.

Njegov saigrač Terens Ros ubacio je 28 poena.

Orlando je upisao 23. poraz u sezoni, uz 13 pobjeda, pa je daleko od plej-of zone.

Najefikasniji u ekipi Atlante, koja je upisala drugi vezani trijumf, bio je Trej Jang sa 32 poena i osam asistencija, a istakao se i Danilo Galinari sa 23 poena, devet skokova i šest asistencija.

Košarkaši Bruklina pobijedili su Hjuston sa 132:114 i nanijeli mu 13. uzastopni poraz. Netse je predvodio Džejms Harden, koji je protiv svog bivšeg tima ostvario tripl dabl učinak od 29 poena, 14 asistencija i 10 skokova, što je njegov osmi tripl dabl u sezoni.

Čuli su se zvižduci i negodovanja kada bi primio loptu ali to ga je samo inspirisalo.

Harden je trejdovan početkom januara, poslije osam sezona, a vlasnici Hjustona najavili su da će ove godine povući Hardenov dres iz upotrebe. On će biti tek sedmi igrač u istoriji kluba kome je ukazana takva počast.

Bruklin je postavio rekord franšize od sedam uzastopnih pobjeda na gostovanjima. Netsi su pobijedili 10. put u posljednjih 11 utakmica, a pobjedi su doprinijeli Kajri Irving sa 24 poena i šest asistencija, Džo Haris sa 19 poena, Brus Braun sa 17 poena, osam skokova i sedam asistencija i Deandre Džordan sa 10 poena i 10 skokova.

Hjuston je imao samo osmoricu igrača na raspolaganju, a ekipa nije pobijedila od 4. februara. Najefikasniji su bili Džon Vol sa 36 i Viktor Oladipo sa 33 poena.

U derbiju večeri, Filadelfija je pobijedila poslije produžetka Jutu sa 131:123 i ostvarila 24. pobjedu za prvo mjesto u Istočnoj konferenciji u NBA ligi.

Filadelfiju je predvodio Džoel Embid sa 40 poena i 19 skokova, a Tobajas Haris postigao je 22 poena, od kojih 11 u produžetku, od 13 cijele ekipe. Ben Simons u pobjedi je učestvovao sa 17 poena, a Set Kari sa 14.

Filadelfija sada u Istočnoj konferenciji ima skor 24 pobjede i 12 poraza, a drugoplasirani Bruklin 24/13.

Juta je sa 27/9 i dalje ekipa sa najboljim skorom u ligi. Najefikasniji u ekipi Jute bio je Donovan Mičel sa 33 poena, osam skokova i šest asistencija. On je isključen 30,8 sekundi prije kraja zbog druge tehničke greške. Bojan Bogdanović i Majk Konli dodali su po 18 poena, a Džo Ingls 16.

Košarkaši Sakramenta pobijedili su Los Anđeles Lejkerse sa 123:120. U pobjedi Kingsa Badi Hild postigao je 29 poena uz šest skokova, Dearon Foks dodao je 23 poena i osam asistencija, a Harison Barns 20 poena.

U timu aktuelnog šampiona najefikasniji su bili Denis Šruder sa 28 poena i devet asistencija, Montrez Harel sa 26 poena i 12 skokova i Kajl Kuzma sa 25 poena i 13 skokova.

Košarkaši Portlanda pobijedili su Golden Stejt sa 108:106 i vezali drugi trijumf. Demjan Lilard i Karmelo Entoni predvodili su ekipu sa po 22 poena, dok su po 15 poena dodali Geri Trent i Robert Kovington. Enes Kanter postigao je 11 poena i imao je 14 skokova.

Stefen Kari bio je najbolji u ekipi Golden Stejta sa 35 poena, sedam skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte.

Košarkaši Indijane pobijedili su Klivlend sa 114:111 i prekinuli niz od četiri poraza. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Malkolm Brogdon sa 29 poena, a utakmicu je obilježio i Ti Džej Mekonel koji je imao 10 ukradenih lopti u tripl dabl učinku od 16 poena i 13 asistencija. On je u prvom poluvremenu imao devet ukradenih lopti što je rekord NBA lige.

U ekipi Klivlenda Kolin Sekston imao je 32 poena i 10 asistencija, Džeret Alen postigao je 17 poena uz 11 skokova, a sa 17 poena utakmicu je završio i Din Vejd.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније