Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2021. 11:39 >> 11:39

MORNAR DOČEKUJE SLOVENCE

Vranješ: Krka uopšte nije naivna ekipa

Košarkaši Mornara igraće danas u Baru protiv Krke iz Novog Mesta utakmicu 19. kola ABA lige.

Košarkaši Mornara će na parket poslije dvadesetodnevne pauze, a sa Slovencima imaju izrazito pozitivan skor.

Barani sa U dosadašnjih sedam duela bili su bolji šest puta, a u prvom dijelu sezone, u Novom Mestu, igrači trenera Mihaila Pavićeviča slavili su sa deset razlike, 84:74.

Barski tim u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario je 13 pobjeda i ima osam više od rivala.

Nemanja Vranješ očekuje novu pobjedu svoje ekipe.

"Krka uopšte nije naivna ekipa, ali, objektivno, imamo jači sastav i sve osim naše pobjede bilo bi iznenađenje. Igraćemo bez Pulena i Vajtheda, što znači da će neki drugi igrači imati veću minutažu i na njima je da je iskoriste. A mi u svojim redovima imamo i te kako kvalitetne igrače. Očekujem dobru, zahjtevnu utakmicu i našu pobjedu", kazao je Vranješ, objavljeno je na klupskom sajtu.

Bez obzira što je imao na raspolaganju 20 dana za nesmetane pripreme, Pavićević nije mogao da računa na kompletnu ekipu. Vranješ i Bjelica bili su sa reprezentacijom, dok se Pulen i Vajthed oporavljaju od povreda.

Duel u dvorani Topolica počeće u 18 sati.

Budućnost Voli će u nedjelju biti gost Igokee.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније