Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina

19. 02. 2021. 19:19 >> 19:19

CG SJUTRA SA FRANCUSKOM

Simonović: Vjerujem da možemo da ostvarimo cilj

Velika Britanija je bolja u međusobnom skoru i u prednosti je uoči posljendja dva kola, ali crnogorski košarkaši vjeruju da mogu ostvariti cilj, kazao je talentovani centar Marko Simonović.

Crnogorska reprezentacija u posljednja dva kola, protiv Francuske i Njemačke, mora ostvariti pobjede i i da se nada bar jednom porazu Velike Britanije.

Prvi meč odigraće sjutra sa Francuskom (20.45), dok će se u ponedjeljak sastati sa Njemačkom (20:00).

Simonović je kazao da crnogorsku selekciju očekuju dva jako teška i zahtjevna duela protiv Francuske i Njemačke.

“Tačno je da je Britanija bolja u međusobnom skoru, da je u prednosti uoči poslednje dvije runde, ali kao i svi u timu vjerujem da možemo da ostvarimo cilj, da možemo da izborimo plasman na šampionat Evrope. Sada je najvažnije da gledamo samo u svoje dvorište, da se fokusiramo na duel sa jednom od najboljih selekcija Evrope, što Francuska definitivno jeste”, rekao je Simonović.

On je istakao da je Francuska sjajna selekcija, odlično pokrivena na svim pozicijama.

“Krasi je agresivna igra u oba pravca, velika energija, čvrstina u duelima. Atletski je izuzetno moćna selekcija. Moraćemo na pomenutu energiju, agresivnost i čvrstinu da odgovorimo istom mjerom. Znamo da nas očekuje pakleno težak posao, ali smo odlučni u namjeri da se borimo za svaku loptu, za svaki pedalj terena, kako bi stigli do zlata vrijednog trijumfa”, rekao je Simonović.

On je naglasio da će se crnogorski košarkaši boriti i da vjeruje da mogu da stignu do šampionata Evrope.

Podgorički turnir otvoriće u 17 sati duel između Njemačke i Velike Britanije.

Za 20 sati 45 minuta zakazan je duel Crne Gore i Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније