Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92 ]

07. 02. 2021. 14:19 >> 14:19

VELIKI PREOKRET

Mega u posljednjoj sekundi srušila Mornar

Košarkaši Mege savladali su Mornar poslije velikog preokreta sa 90:89 u 18. kolu ABA lige.

Barani su u jednom trenutku imali 15 poena prednosti, ali su domaći malo po malo smanjivali zaostatak, da bi na tri minuta prije kraja imali napad za vođstvo.

Njega nijesu iskoristili, ali su strpljivo ušli u penal završnicu, sačekali promašaje gostiju i onda u posljednjoj sekundi iz kontranapada, preko Skučija Smita, stigli do velikog trijumfa.

Najbolji pojedinac na meču bio je Marko Jeremić, koji je postigao 28 poena.

Kod pobjedničke ekipe najefikasniji je bio Marko Simonović sa 23 poena i sedam skokova, Filip Petrušev je imao 19 poena i sedam skokova, a Kazalon 14 poena i šest skokova.

Mega je ovim trijumfom uspjela da se vrati u plej-of zonu i sada ima jednu pobjedu manje od Mornara, koji je na drugoj poziciji..

Mornar će u narednom kolu, 26. februara, ugostiti Krku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније