Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 11. 2013. 16:41 >> 18:50

FINANSIJE

Aca Petrović više nije selektor BIH

Hrvatski trener Aco Petrović i rukovodstvo Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine nijesu se dogovorili o nastavku saradnje.

Prije nekoliko nedjelja Petrović i čelni ljudi KS BiH, su postigli načelan dogovor oko njegovog ostanka na klupi, ali je to propalo zbog finansija.

“Iznenađen sam, ne znam šta se desilo u nekoliko proteklih sedmica pa su se stvari toliko promijenile u odnosu na neki naš načelni dogovor. Očito je da generalni sekretar Harun Mahmutović i Košarkaški savez BiH nijesu uspjeli osigurati uslove za nastavak saradnje. Na kraju krajeva, rečenica da nema sredstava da bi se naša priča nastavila u jednu ruku me i povrijedila“, rekao je Petrović za Dnevni avaz.

Mahmutović je za isti list između ostalog istakao da su Petroviću ponudili i mnogo više nego što su u ovom trenutku njihove mogućnosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније