Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 01. 2021. 19:16 >> 19:24

MILOJEVIĆ

"Radili smo ono što želim"

FMP je namučio mnoge rivale, pobijedio je i Cedevita Olimpiju i mi smo ušli u utakmicu s respektom, rekao je trener Budućnosti Dejan Milojević.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su danas u Železniku ekipu FMP-a 99:88, u utakmici 17. kola ABA lige.

"Kvalitetnija smo ekipa od FMP-a, ali to je moglo da dođe do izražaja samo ako naša energija bude na pravom nivou", kazao je Milojević.

Čak 63 poena Milojevićevog tima u prvom poluvremenu je postavljen novi klupski rekord.

"Bili smo ozbiljni, svi momci su dali doprinos timskoj igri. Radili smo ono što želim - lopta je dobro išla, sa puno asistencija i moram da budem zadovoljan", zaključio je Milojević.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 6. februara, ugostiti Cedevita Olimpiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније