Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 01. 2021. 20:20   >>  20:20

EVROLIGA

Fenerbahče pobijedio u Moskvi protiv CSKA

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su večeras u Moskvi ekipu CSKA sa 89:83 (15:21, 23:17, 25:28, 26:17), u meču 21. kola Evrolige.

Najefikasniji u turskoj ekipi bio je Jan Veseli sa 24 poena, šest skokova i tri asistencije, Nando De Kolo je postigao 22 poena uz devet asistencija, a Džarel Edi je dodao 17 poena.

U ekipi CSKA najbolji učinak imao je Tornike Šengelija sa 18 poena i četiri asistencije, dok su Danijel Heket, Nikola Milutinov i Janis Strelnijeks postigli po 12 poena. Milutinov je dodao i sedam skokova za moskovsku ekipu.

Na tabeli Evrolige moskovska ekipa ima skor od 15 pobjeda i šest poraza na prvoj poziciji, dok Fenerbahče ima učinak od 11 pobjeda i 10 poraza na 11. mjestu.

U sljedećem kolu Fenerbahče kojeg sa klupe vodi srpski selektor Igor Kokoškov dočekuje Makabi, a CSKA gostuje Albi u Berlinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније