Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

22. 01. 2021. 11:55   >>  11:54

KSCG

Za vikend memorijalni turnir Ljubo Jovanović

Memorijalni turnir Ljubo Jovanović, u znak sjećanja na tragično stradalog crnogorskog košarkaša, biće održan 23. i 24. januara u Danilovgradu, najavio je organizator takmičenja.

Saopšteno je da će na turniru nastupiti ekipe podgoričke Budućnosti, nikšićke Sutjeske, cetinjskog Lovćena i Danilovgrada, koji će uz pomoć Košarkaškog saveza biti i organizator.

Dogovoreno je da ekipe na osmom memorijalu mogu nastupati u kombinovanom sastavu.

"Organizacija takvog događaja predstavlja veliko priznanje za naš kolektiv, za sport i sve sportiste u ovoj sredini i grad uopšte. Rado smo prihvatili ulogu domaćina turnira kako bi i na ovaj način evocirali drage uspomene i lijepa sjećanja na sjajnog druga i vrsnog košarkaša", rekao je direktor Košarkaškog kluba Danilovgrad, Novak Popović.

U subotu, u 16 sati, sastaće se Budućnost i Sutjeska, dok će drugog finalistu odlučiti duel Lovćena i Danilovgrada.

Za nedjelju predviđeni su mečevi za treće i prvo mjesto.

Jovanović je ubijen 30. juna 2011. godine na Cetinju.

Karijeru je počeo u Budućnosti, a igrao je i u Lovćenu i Sutjesci. Posljednju sezonu proveo je u grčkom KAOD-u sa kojim je izborio plasman u Prvu ligu.

Posljednjih dana života boravio je na Cetinju, gdje je bio na pripremama sa B reprezentacijom Crne Gore, koja se pripremala za učešće na turniru u Kini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније