Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

16. 01. 2021. 14:54   >>  14:54

KAŠĆELAN

Nastavak serije sa Zlatibora

Košarkaši Podgorice žele da i na drugi turnir regionalne ABA druge lige odigraju dobro i ostvare što bolji rezultat, kazao je trener Zoran Kašćelan.

Podgorički tim od ponedjeljka očekuje drugi turnir regionalnog takmičenja u Banja Luci.

Prvi turnir na Zlatiboru završio je sa tri pobjede i porazom.

Turnir u Banja Luci otvoriće duelom sa Širokim, u ponedjeljak u 13 sati.

Kašćelan je naglasio da je prvi turnir na Zlatiboru pokazao da je liga izuzetno izjednačena i da je veoma važno u kakvoj formi se nalazi tim u datom momentu.

"Tokom prvog turnira pokazalo se da smo bili u dobroj fizičkoj formi i dobrom ritmu, što je i rezultatiralo pobjedama. Sada nas očekuju tri teška meča u šest dana", kazao je Kašćelan za klupski sajt.

Podgorica je između dva turnira zbog odsustva nekoliko važnih igrača poražena od Lovćena, Teoda i Studentskog centra u Prvoj A crnogorskoj ligi.

"Činjenica je da između dva turnira ABA 2 lige nijesmo imali baš najbolji ritam u domaćoj ligi, tako da želimo da ostavimo bolji utisak u regionalnom takmičenju", kazao je trener Podgorice.

Prema njegovim riječima, liga je toliko izjednačena da do posljednjeg kola većina ekipa neće znati ko je za plej-of, a ko za plej-aut.

"Studentski centar na prvom turniru je odskočio, a vidjećemo sada tokom drugog turnira kako će se stvari odvijati. Mislim da sve ekipe imaju viziju da idu od meča do meča, jer je specifično takmičenje turnirskog tipa, zbog čega i mi sada maksimalno fokusirano samo razmišljamo o prvom meču protiv Širokog ", naglasio je Kašćelan.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније