Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

15. 01. 2021. 09:07 >> 09:07

NBA

Pobjeda Denvera i Indijane

Košarkaši Denvera pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Golden Stejta sa 114:104, uz još jedan tripl-dabl Nikole Jokića.

Srpski centar je postigao 23 poena, od čega 18 u drugom poluvremenu, dodao je i 14 skokova i deset asistencija za svoj 46. tripl-dabl u karijeri.

Jokića su u pobjedničkom timu najbolje pratili Vil Barton i Džamal Marej sa po 17 poena, Džamičel Grin je dodao 15, a Pol Milsap 12 poena.

U redovima Golden Stejta najbolji je bio Stef Kari koji je ubacio 35 poena, uz pet trojki čime je stigao do brojke od 2.545 trojki u karijeri i nedostaje mu 15 da se izjednači sa Redžijem Milerom na drugom mjestu večne liste. Džejms Vajsman je dodao 18, a Endrju Vigins 16 poena za Voriorse.

I Denver i Golden Stejt sada imaju po šest pobjeda i isto toliko poraza.

Košarkaši Indijane prekinuli su niz od četiri uzastopne pobjede Portlanda pošto su prošle noći slavili u gostima sa 111:87, a utakmicu je obilježila teška povreda Jusufa Nurkića koji je slomio desni zglob šake.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Malkom Brogdon sa 25 poena, dok je Domantas Sabonis ubacio dva manje. U ekipi Indijane najbolji bili Si Džej Mekalum i Damijen Lilard sa po 22 poena, dok je Jurkić do povrede upisao pet poena i osam skokova.

U prvoj utakmici bez Džejmsa Hardena, Hjuston je slavio protiv San Antonija sa 109:105. Kristijan Vud je predvodio Hjuston sa 27 poena i 15 skokova, dok je Sterling Braun, koji je zauzeo Hardenovo mjesto, meč završio sa 23 poena, sedam skokova i tri asistencije.

Na drugoj strani, Keldon Džonson je upisao rekord karijere sa 29 poena, dok je Loni Voker ubacio 16 poena.

Košarkaši Filadelfije su drugi put za dva dana bili bolji od Majamija pošto su prošle noći na svom terenu pobijedili sa 125:108, predvođeni Šejkom Miltonom koji je postigao 31 poen i Benom Simonsom koji je upisao po deset poena i skokova i 12 asistencija.

Dankan Robinson je predvodio Majami sa 22 poena, dok je Gejb Vinsent ubacio poen manje.

Toronto je pobijedio Šarlot sa 111:108 i tako stigao do treće pobjede u novoj sezoni, uz osam poraza. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kris Buše sa 25 poena i 10 skokova, dok je Kajl Lauri dodao 16 poena i 12 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније