Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta ]

12. 01. 2021. 09:23 >> 09:24

NBA

Vučević najefikasniji, Orlando ipak poražen

Ekipa Orlanda, koja je pretrpjela treći uzastopni poraz otkako se povrijedio Markel Fulc, sinoć je najefikasniji bio crnogorski reprezentativac Nikola Vučević sa 28 poena, 13 skokova i pet asistencija. Dobru partiju prikazao je i Aron Gordon sa 21 poenom, osam asistencija i pet skokova.

Milvoki je pobijedio Orlando sa 121:99 i vezao drugu pobjedu. Janis Adetokunbo bio je najefikasniji u pobjedničkom timu sa 22 poena, šest skokova i četiri asistencije. Kris Midlton postigao je 20 poena uz 10 skokova, a sa 20 poena utakmicu je završio i Bobi Portis.

Košarkaši Vašingtona pobijedili su Finiks sa 128:107, prekinuli niz od tri poraza i ostvarili prvu pobjedu na svom terenu ove sezone u NBA ligi.

Vašington je predvodio Bredli Bil sa 34 poena, devet asistencija, osam skokova i dve ukradene lopte. Davis Bertans u pobjedi je učestvovao sa 18 poena, Raul Neto sa 16, a Robin Lopez sa 11 poena i 11 skokova.

Deni Avdija dodao je šest poena i pet skokova. U ekipi nije bilo Rasela Vestbruka zbog problema sa mišićem, zbog čega će odsustvovati najmanje nedjelju dana.

U ekipi Finiksa najefikasniji je bio Devin Buker sa 33 poena, a Kris Pol dodao je 14 poena, 11 asistencija i pet skokova. Mikel Bridžis meč je završio sa 14 poena i pet skokova, a Dario Šarić sa 13 poena i šest skokova.

Košarkaši Sakramenta pobijedili su Indijanu sa 127:122 i ostvarili drugi trijumf u posljednjih sedam utakmica. Kingse je predvodio Harison Barns sa 30 poena i osam skokova, Dearon Foks postigao je 21 poen uz devet asistencija, a Badi Hild 18 poena, od kojih i važnu "trojku" u završnici kojom je doneo ekipi četiri poena prednosti.

U ekipi Indijane najefikasniji je bio Domantas Sabonis sa 28 poena, 11 skokova i tri asistencije, Malkolm Brogdon postigao je 21 poen uz devet asistencija, a Dag Mekdermot i Viktor Oladipo po 21 poen.

Košarkaši Atlante pobijedili su Filadelfiju sa 112:94 i prekinuli niz od četiri poraza. Šestorica igrača Atlante postigli su dvocifreni broj poena a najefikasniji je bio Tre Jang sa 26 poena i osam asistencija. Deandre Hanter i Brendon Gudvin dodali su po 15 poena, a Klint Kapela 12 poena i 10 skokova.

U ekipi iz Filadelfije najefikasniji je bio Džoel Embid sa 24 poena i 11 skokova.

U ostalim utakmicama Šarlot je pobijedio Njujork sa 109:88 i ostvario petu uzastopnu pobedu, Portland je pobijedio Toronto sa 112:11, dok je Memfis bio bolji od Klivlenda sa 101:91 i vezao drugi trijumf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније