Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 01. 2021. 08:43 >> 08:49

NBA

Trijumf Denvera i Oklahome

Košarkaši Denvera pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Njujorka sa 114:89.

Nikola Jokić je za 30 minuta na terenu upisao 22 poena, deset skokova i pet asistencija, a najbolje su ga pratili Geri Heris sa 14 i Pol Milsap sa deset poena, dok je Džamal Marej ubacio devet.

U redovima Niksa najbolji je bio Džulijus Rendl sa 29 poena, deset skokova i pet asistencija.

Denver je, poslije jedne pobjede i četiri poraza na početku sezone, upisao četiri pobjede u pet odigranih mečeva i sada je deveti na Zapadu. Isti skor, 5/5, ima i Njujork na Istoku.

Los Anđeles Lejkersi pobijedili su Hjuston sa 120:102.

Šampione NBA lige su do pobjede vodili Entoni Dejvis sa 27 poena i Lebron Džejms sa 18, dok je Horton Taker dodao 17 poena. U ekipi Hjustona najefikasniji je bio Kristijan Vud sa 23, dok je Džejms Harden ubacio 20 poena.

Košarkaši Golden stejta slavili su protiv Toronta sa 106:105 i pored očajnog šuta iz igre Stefa Karija.

Kari je šutirao 2-16 iz igre i meč je završio sa samo 11 poena, nakon što je prije samo nedjelju dana postigao 62 poena protiv Portlanda. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio Endru Vigins sa 17 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Paskal Sijakam sa 25 poena.

Košarkaši Oklahome pobijedili su Bruklin sa 129:116 i tako upisali treću pobjedu u nizu.

Šaj Gildžus-Aleksender je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 31 poenom i bio je jedan od šestorice igrača koji su imali dvocifreni učinak. Aleksej Pokuševski je za 14 minuta na terenu upisao tri poena i tri skoka.

U ekipi Bruklina istakao se Kevin Durent sa 36 poena i 11 skokova.

Los Anđeles Klipersi pobijedili su Čikago sa 130:127 predvođeni Kavajom Lenardom koji je ubacio 35 poena i tako premašio brojku od 10.000 poena u karijeri. Pol Džordž je dodao 28, a Lu Vilijams 21 poen za pobjednički tim, dok je najbolji u ekipi Čikaga bio Zek Lavin sa 45 poena.

Minesota je prekinula niz od sedam poraza pošto je prošle noći slavila protiv San Antonija sa 96:88, dok Detroit pobijedio Jutu sa 96:86.

Utakmica između Bostona i Majamija je odložena pošto tim sa Floride zbog korona virusa nije imao dovoljan broj igrača na raspolaganju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније