Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 12. 2020. 10:47 >> 10:48
3

ŽKK BUDUĆNOST BEMAX

"Nadamo se da ćemo praznike dočekati sa dvije pobjede"

Košarkašice Budućnost Bemaxa otputovale su danas u Beograd, gdje će u naredna dva dana odigrati dva meča sa ekipom Partizana.

Podgoričanke će sjutra, 28. decembra, od 17 časova u dvorani "Master" igrati meč 6. kola protiv Partizana, koji je trebao da se odigra u Podgorici 2. decembra, ali je tada odložen, jer je beogradski tim imao nekoliko igračica, koje su bile pozitivne na COVID-19. U dogovoru dva kluba utakmica se igra u Beogradu, a samo dan kasnije (utorak 29. decembra, sa početkom u 16h) dva kluba odigraće i unaprijed meč 13. kola Partizan - Budućnost Bemax (koji je trebao da se odigra u Beogradu 24. februara).

"Plave” su lideri WABA lige sa učinkom 5-1, dok je Partizan u tri meča ostavio samo jedan trijumf.

"Igramo protiv ekipe Partizana, koja je ove godine podmladila sastav, ali imaju i par iskusnijih igračica, kao što je Luković na poziciji 5. Doveli su dvije mlade igračice na pozicijama 1 i 2, tu je njihov najbolji strijelac Vučković. Već tri - četiri utakmice u domaćem prvenstvu su odigrale sa novim trenerom Slađanom Ivićem i naravno da je drugačiji sistem, jer je donio određene novine i u fazi odbrane i u fazi napada. Uvijek postavljamo stvari tako da krajnji rezultat zavisi od nas. Nadam se da će i u ove dvije utakmice naš angažman biti na vrhunskom nivou i da ćemo praznike dočekati sa još dvije pobjede, što bi bilo jako važno", kazao je trener Vladan Radović.

Ove sezone najveću minutažu od mlađih igračica ima Marija Leković, koja je definitivno novi adut Podgoričanki.
Mlada Baranka sa dosta optimizma očekuje posljednja dva meča u 2020. godini.

"Očekuju nas dva meča protiv Partizana. Specifična je situacija, jer igramo dvije utakmice u dva dana, ali nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita, da ćemo nastaviti pozitivnu seriji i samim tim godinu završiti na najbolji način", istakla je Leković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније