Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 12. 2020. 21:32   >>  21:32

SPORAZUMNI RASKID

Zvezda potvrdila: Obradović više nije trener

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je večeras da je sa trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima, sporazumno raskinuta saradnja.

"Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje Saši Obradoviću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi i želi mu mnogo uspjeha u daljem profesionalnom radu i karijeri", navodi se u saopštenju.

Klub se sa Obradovićem, kako se dodaje, rastao u najboljim odnosima "kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovjek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji Crvene zvezde".

"O daljim koracima i imenovanju novog trenera klub će se naknadno oglasiti zvaničnim saopštenjem", navela je Zvezda.

Beogradski mediji su ranije danas prenijeli da će na klupu Zvezde ponovo sjesti Dejan Radonjić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније