Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 02. 2013. 11:27   >>  11:47 2

POŠTOVANJE

Lebron: Dražen najveći stranac u NBA

Kad je Dražen Petrović igrao u NBA, Lebron Džejms je bio klinac u osnovnoj školi. No, najvećoj košarkaškoj zvijezdi današnjice, nije promakao Draženov učinak u američkoj košarci i talent kojim je oduševio svijet.

 

Upitan na All Star vikendu, šta misli ko je najbolji stranac koji je ikada igrao u NBA-u, LeBron je prvo rekao Dirk Novicki, ali se odmah i predomislio.

,,Dražen je bio veliki strijelac, brz i ničeg se nije bojao. Nije se bojao šutirati, nije se bojao trenutka... Ničeg se nije bojao'', kazao je LeBron James i iznenadio američke novinare.

 

Dražen Petrović proglašen je najboljim šuterom u 35 godina košarke u Nju Džersiju, gdje je igrajući za Netse ostavio i najveći trag u NBA.

Petrović je za Netse igrao od 1991 do 1993., kada je kao 28-godišnjak stradao u saobraćajnoj nesreći. U dvije sezone u Nju Džersiju, Dražen je u prosjeku postizao preko 20 poena u svakoj utakmici.

Inače, Petrovićev dres je tek jedan od pet koji je klub iz Nju Džersija povukao.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније