Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 11. 2020. 22:39 >> 22:58

OD 11-19. DEVEMBRA

NBA: 49 predsezonskih utakmica

Košarkaši Los Anđeles lejkersa i Los Anđeles klipersa otvoriće 11. decembra seriju od 49 prijateljskih utakmica koje će NBA klubovi odigrati pred početak nove sezone koji je zakazan za 22. decembar.

NBA liga je sinoć objavila da će klubovi odigrati od dvije do četiri utakmice izmedju 11. i 19. decembra.

Šampioni NBA lige, Lejkersi igraće protiv Klipersa 11. i 13. decembra, a potom će odmjeriti snage protiv Finiksa 16. i 19. decembra.

Ekipa Majamija, šampion Istočne konferencije, zakazala je samo dvije pripremne utakmice - 14. decembra protiv Nju Orleansa na svom terenu, a zatim će 18. decembra igrati protiv Toronta u njihovom privremenom domu u Tampi.

Orlando, Atalanta, Njujork, Detroit, Hjuston, Čikago, Sakramento, Portland, Šarlot, Finiks, Klivlend i Lejkersi će odigrati po četiri utakmice u predsezoni.

Minesota, Golden stejt, Oklahoma, San Antonio, Dalas, Milvoki, Toronto, Denver, Vašington, Juta, Indijana i Klipersi igraće po tri meča, dok su se Bruklin, Boston, Filadelfija, Nju Orleans i Majami odlučili za dvije utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније