Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 11. 2020. 22:44 >> 22:44

ZBOG KORONE

Otkazan NBA Ol-star vikend u Indijanapolisu

Uprava NBA lige i košarkaški klub Indijana Pejsers objavili su danas da će Ol-star vikend, koji je prvobitno zakazan za februar 2021. u Indijanapolisu, biti održan 2024.

Takmičenje se otkazuje usljed pandemije koronavirusa. Ol-star vikend trebalo je da se održi od 12. do 14. februara 2021.

"Iako smo razočarani što se Ol-star meč neće održati u Indijanapolisu 2021. godine, radujemo se što će grad biti domaćin takmičenja 2024. godine", rekao je komesar lige Adam Silver, prenio je sajt lige.

Naredno Ol-star takmičenje održaće se 2022. u Klivlendu, dok će 2023. domaćin biti Solt Lejk Siti.

Indijanapolis će biti domaćin od 16. do 18. februara 2024. godine, drugi put u istoriji, nakon 1985.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније