Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 11. 2020. 09:30   >>  12:09

BUDUĆNOST BEMAKS SJUTRA U BUGURASKOJ

Jakom odbranom do povoljnog rezultata

ŽKK Budućnost Bemax sjutra od 17 sati igra u Bugarskoj protiv Montane derbi 5.kola WABA lige.

Nikolina Babić, kapitenka Budućnost Bemax kaže da njenu ekipu očekuje veoma bitna utakmica.

“Poslije velike pauze željne smo jakih mečeva, a nakon pobjede protiv Beroe, sada smo okrenute drugom vezanom derbiju. Montana je godinama u vrhu, dosta dobro ih poznajemo. Radi se o dobroj ekipi koja je već neko vrijeme zajedno, a sada su doveli i tri pojačanja koja će im mnogo značiti. Na nama je da budemo agresivne u odbrani i to mora biti naš fokus, a nadam se da ćemo u napadu uspjeti da sprovedemo u djelo sve ono što trener traži od nas i da ćemo na kraju uspjeti da dođemo do povoljnog rezultata”, navodi Babić.

Njena saigračica Anđelika Mitrašinović, bek Budućnost Bemaxa navodi da je Montana, kvalitetnim pojačanjima prije početka sezone jasno pokazala da će imati možda i najveće ambicije.

“Nadam se da ćemo djelovati dobro, da ćemo biti agresivne u odbrani i da ćemo sve od sebe da nastavimo dobru seriju”, zaključila je Mitrašinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније