Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 11. 2020. 15:31   >>  15:30

OPRAVDALI ULOGU FAVORITA

Košarkaši Mege pobijedili Krku

Košarkaši Mega sokerbeta pobijedili su danas na svom terenu u Beogradu Krku sa 71:70 (17:14, 19:17, 15:23, 20:16), u utakmici sedmog kola ABA lige.

Najefikasniji u ekipi Mege bio je Marko Simonović sa 17 poena uz sedam skokova, a Milenko Tepić dodao je 10 poena uz četiri skoka i tri asistencije. Po osam poena postigli su Nikola Mišković, Jovan Novak, Karlo Matković i Dejšon Smit, koji je postigao poslednja tri poena za Megu.

U ekipi Krke Rok Stipčević bio je najefikasniji sa 16 poena uz četiri skoka, Roderik Kemfor postigao je 13, Vasilije Vučetić 11 poena, a Jan Kosi 10 poena.

Posle sedam utakmica u regionalnom takmičenju Mega ima pet pobjeda i dva poraza, a Krka jednu pobjedu i šest poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније