Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 11. 2020. 16:39 >> 16:39

VAŽNA POBJEDA

Škerović: Igra u reketu proradila kada je bilo najvažnije

Selektorka košarkašica Crne Gore Jelena Škerović rekla je, da je igra u reketu proradila u finišu i da je to odlučilo meč sa Izraelom.

“Crvene“ su ostvarile prvu pobjedu u kvalifikacijama za Evropkso prvenstvo.

"Važna pobjeda za nas u želji da sebi olakšamo put ka Evropskom prvenstvu. Ova pobjeda je jedan korak ka cilju. Izrael je veoma neugodan protivnik i bukvalno je kaznio svaku našu grešku, zato je i bio u igri do kraja. U početku smo željeli da što prije riješimo meč šutevima za tri poena, nijesmo uopšte bili strpljivi, nijesmo imali igru pod košem. Najvažnije je da je ta igra proradila kada je bilo najvažnije, u samom finišu. Pod košem su pogađale Getling i Milica Jovanović koja je uspjela da pobijedi njihovu odbranu na svakom preuzimanju", kazala je Škerovićeva.

Ona je posebno bila zadovoljna time što se ekipa podigla na fizičkom planu, u odnosu na prošlu godinu.

"Zadovoljna sam jer su djevojke fizički mnogo bile spremnije nego prošlog novembra. Velikom borbom su to pokazale protiv Izraela. Čak i Mujovićeva i Vučetićeva, koje su bez kluba, pokazale su da su spremne i iskoristile su minute. Mnogo je teško ovako se spremati za utakmicu, ali djevojke su uspjele i kada je trebalo odradile sve ono što smo spremili. Tako je kako je, svi su u istoj situaciji, mi imamo cilj i pokušaćemo da ga ostvarimo, zaključila je selektorka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније