Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 11. 2020. 12:15 >> 12:15

"CRVENE" SJUTRA NA PARKETU

Spremne za Izrael, većina ekipe u dobroj formi

Ženska košarkaška reprezentacija sjutra u Heraklionu igra drugi meč u kvalifikacijama za Eurobasket. Rival izabranicama Jelene Škerović biće reprezentacija Izraela.

Obije selekcije su na startu kvalifikacija poražene od Švedske.

S obzirom na to da su u grupi tri ekipe, ovo će biti jedini susret za našu reprezentaciju u "balonu" u Grčkoj.

Sve igračice sa konačnog spiska bile su negativne na Covid-19, pri čemu je ranije otpala Sofija Živaljević koja je bila pozitivna na testu pred put za Crnu Goru, saopštio je KSCG.

"Očekuje nas duel sa veoma nezgodnom ekipom Izraela, nezgodnom jer su prilično niske i mnogo agresivne u odbrani što nama ne odgovara previše. Mi moramo u ovoj utakmici da iskoristimo visinsku razliku i iskoristimo naše igračice pod košem. Takođe dodatnom agresivnošću u odbrani moramo probati da prekidamo napad Izraela i tako iz nekih kontri ili polukontri doći do lakih poena i tako razbijemo njihovu želju da dođu do pobjede. To bi nam olakšalo put ka pobjedi. Moramo iskoristiti utakmicu sa Izraelom da napravimo korak ka izlasku iz ove grupe i plasmanu na Eurobasket", kazala je selekorka Škerović.

Istakla je da vremena za pripremu nije dovoljno, ali da će ga iskoristiti na najbolji način.

"Pripremićemo se maksimalno taktički da pariramo Izraelu. Naše igračice su većinom u dobroj formi, jer igraju u svojim klubovima. Sofija Živaljević nije sa nama jer je bila pozitivna na Kovid-19, ostale igračice su tu u i u dobroj formi i vidjećemo da ih na najbolji način koristimo na utakmici", izjavila je Škerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније